Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

INA BP DržićevaNema napretka bez pažljivo odabranih ulaganja. INA se u svom programu rekonstrukcija i promjena vizualnih identiteta benzinskih postaja odlučuje prvenstveno za kvalitetna i ekonomski isplativa rješenja rasvjete, ali ne  samo ekonomski već i ekološki prihvatljivija jer svaki ušteđeni kWh energije znači manje CO2 u atmosferi, a pouzdana oprema manje elektroničkog otpada.

U duhu spomenutog izdvajamo rekonstrukciju benzinske postaje Držićeva s kraja prošle godine u Zagrebu. Lipapromet je, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u projektiranju i odabiru rasvjete,  ponudio i isporučio upravo rasvjetu po mjerilima investitora. Ne treba niti spominjati kako sva rasvjeta ima LED izvore svjetla, a kada su u pitanju visoki kriteriji pouzdanosti i štedljivosti, Philips je nezaobilazan proizvođač.

Unutrašnji prodajni prostori osvijetljeni su atraktivnim i praktičnim StyliD tračnim reflektorima te Smartform svjetiljkama, dok su za vanjsku rasvjetu korištene Selenium svjetiljke u masivnim aluminijskim kućištima otpornim na vanjske uvjete, a ipak vizualno privlačne te energetski učinkovite. Smještene su na stupove svjetski poznatog i prepoznatljivog proizvođača Valmonta. Za nadstrešnicu su odabrane MiniLED300 svjetiljke koje se osim kvalitetnih LED modula odlikuju moćnim programibilnim Xitanium driverima. Poseban čar daje futuristički zaobljena nadstrešnica čije su konture naglašene crvenim LED obrubom, a indirektna rasvjeta ostvarena  Mini 300 Stealth reflektorima daje po postaji izrazito ujednačeno svjetlo te poseban vizualni ugođaj.

Za sigurnosnu rasvjetu  korištena su LED rješenja proizvođača Beghelli čime je osigurana potrebna rasvijetljenost evakuacijskih puteva.

Ugrađena oprema:

-          Philips  StyliD mini BRG520

-          Philips SmartForm LED BCS460

-          Philips  Selenium LED BGP340

-          Philips Mini300 LED gen2 BBP400

-          Philips Mini 300 Stealth LED BWP333

-          Valmont Auriga P

-          Beghelli  F65 LED

PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC