Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Reference

Radnička cesta

jedna od najljepših prometnica u gradu Zagrebu
Krajem prošle godine završena je rekonstrukcija i dogradnja Radničke ceste uz podvožnjak. Realizacijom projekta rekonstrukcije Radničke ceste, Domovinski most postaje važnom prometnom sponom grada Zagreba i Zračne luke te omogućuje razvoj istočnog dijela grada. Ovo je jedna od najvećih prometnih investicija u zadnjih 50 godina, u vrijednosti 200-ak milijuna kuna, čime je grad Zagreb dobio jednu od najljepših prometnica.

Upravljanje i nadzor tunela obavljeno je sofisticiranim tunelskim sustavom Philips TunneLogic. Sustav Philips TunneLogic precizno upravlja nivoima rasvjete za svaki sektor tunela kako bi se izbjegao šok privikavanja ljudskog oka na naglu promjenu svjetla (zatamnjenje) kod ulaska u tunel. Sustav je predviđen za umrežavanje, odnosno za daljinsko upravljanje te povezivanje na postojeće ili buduće „smart city“ sustave. Za komponente su korišteni već dokazani Dynaliteovi gatewayi te masivna industrijska računala koja stižu u kućištima predviđenim za vanjske uvjete ugradnje.

TunneLogic sustav je dizajniran posebno za LED osvjetljenje koje omogućuje maksimalnu vidljivost i sigurnost. Jednostavno postavljanje sustava minimizira zatvaranje cesta, zastoje i troškove. Ulasci u cijevi tunela su nadzirani fotometrom koji šalje preciznu informaciju o svjetlosnim prilikama centralnom računalu. Izuzev automatskog podešavanja, sustav je moguće i ručno upravljati, ovisno o trenutnim okolnostima u prometu i drugim zahtjevima korisnika. Ovo je prva ugradnja ovakvog tipa sustava upravljanja u ovom dijelu Europe, što dovoljno govori o važnosti i značaju ove investicije. 

Bookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC