Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Reference

Super Konzum, Solin

Naš najveći trgovački lanac Konzum i u teška vremena prepoznaje globalne trendove kako u izvedbi samog interijera tako i suvremenog koncepta rasvjete te nastavlja s daljnjim investiranjem u poboljšanje svoje prodajne mreže. Trendovi u prodajnim prostorima pred rasvjetu postavljaju vrlo visoke tehničke zahtjeve jer rasvjeta pridonosi kvalitetnom interpretiranju proizvoda kupcu. Navedeni zahtjevi ogledaju se u uporabi koncepta zonalne rasvjete na način da pojedini artikli zahtijevaju adekvatan uzvrat boje svjetlosti te potreban nivo rasvijetljenosti.

Navedeno je moguće ostvariti uporabom svjetiljaka s posebno prilagođenim optičkim sustavima kojima se ostvaruju željeni akcenti i efekti. U prodajnom prostoru zone visokog značaja su odjel pekarskih proizvoda, odjel voća i povrća, odjel delikatesa, mesnica, ribarnica, odjel kozmetike te opća rasvjeta ostalih prostora.

Konzum svoju lidersku poziciju na tržištu maloprodaje može u velikoj mjeri zahvaliti kvalitetno i detaljno razrađenom light book rješenju rasvjete koji je razrađen do te mjere da su i boje rasvjetnih tijela usklađene s bojom interijera trgovine.

Tvrtka Lipapromet dobila je iznimnu priliku za suradnju i realizaciju suvremenog koncepta rasvjete za trgovački centar Super Konzum Solin te je uz vrlo kvalitetnu međusobnu suradnju realizirala projekt u prosincu 2017. godine. Dobro je napomenuti da je realizacijom projekta ostvarena dodatna prednost u pogledu energetske uštede koja iznosi 76 %. Sa zadovoljstvom možemo istaknuti da je Konzum kao naš partner izrazito zadovoljan realizacijom projekta te zajedničkim snagama možemo krenuti u nove poslovne pothvate.

 Fotografija:Fabio Šimićev

 

 

 

 

Bookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC