Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Reference

Novi putnički terminal Zračne luke Franjo Tuđman

Zračna luka Franjo Tuđman najveća je i najznačajnija zračna luka u Hrvatskoj. Nazvana je po prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu pod čijim je vodstvom Hrvatska ostvarila svoju državnu nezavisnost.

Zračna luka Franjo Tuđman projekt je površine 65.000 m2 uz specifičan i prepoznatljiv krov površine 35.000 m2. Novi putnički terminal najveći je infrastrukturni projekt u Hrvatskoj u zadnjih deset godina u koji je uloženo oko 300 milijuna eura.

Važnost i značaj investicije prepoznat je od strane investitora i prilikom izbora svjetiljki za rasvjetu parkirališnih površina te pristupne ceste zračnoj luci. Na navedenim površinama postavljeno je gotovo 500 svjetiljaka iz obitelji Philips Luma. Svjetiljka Luma predstavlja najsuvremenije rasvjetno rješenje temeljeno na LED rasvjeti, a njezine tehničke karakteristike nedostižne su velikoj konkurenciji koja vlada tržištem vanjske rasvjete.

Posebno želimo naglasiti veliko zadovoljstvo samog investitora svjetlosnim efektom koji je postignut uporabom svjetiljaka Luma koje se odlikuju iznimnom kvalitetom boje svjetlosti te velikom uniformnosti rasvjete koja je postignuta na vanjskim površinama.

Bookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC