Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Reference

4Look (frizersko kozmetički salon), Rijeka

Još jedan, izgledom nesvakidašnji projekt, realiziran je vrlo uspješno na radost kako samih klijenata tako i nas djelatnika Lipaprometa.

U naš projektni ured stigao je zahtjev za prijedlogom rješenja rasvjete za frizersko-kozmetički salon u Rijeci u kojemu je ideja bila rasvjetom stvoriti industrijski izgled prostora uz uvažavanje uvjeta male potrošnje izvora svjetlosti te postizanja ugodnog ambijenta i visokog faktora prepoznavanja boja (tzv. CRI faktor) koji je izuzetno bitan kod frizerskih usluga. Predloženo rješenje se svojim vizualnim i tehničkim karakteristikama svidjelo investitorima te je objekt krajem lipnja u potpunosti realiziran.

U luksuzno uređeni prostor postavljeni su robusni limeni kabelski kanali ovješeni lancima umjesto standardnim montažnim priborom na koji su postavljena rasvjetna tijela. Za postizanje opće rasvijetljenosti projektirane su ovjesne svjetiljke koje svojim izgledom imitiraju industrijske visilice za radioničke hale. Kao izvor svjetlosti korištene su kvalitetne fluorescentne žarulje koje emitiraju toplu boju svjetlosti čime se postiže ugodan ambijent prostora. Efekt kvalitetne reprodukcije boja ostvaren je korištenjem zakretnih spot reflektora s visokoiskoristivim LED izvorima koje osim male potrošnje odlikuje CRI faktor uzvrata boje veći od 90%.

Upotrijebljena oprema:

-          spot reflektori Accento LED - Esse-Ci

-          ovjesne svjetiljke Easy Deco – C-Luce

-          kabelski kanali Baks 

Bookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC