Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Reference

Dekorativna rasvjeta odašiljača Srđ, Dubrovnik

Naše je poduzeće razradilo i predstavilo poduzeću Odašiljači i veze ideju izrade rješenja dekorativne rasvjete u blizini većih i urbanih sredina. Prema našim idejama, stupne bi konstrukcije, vidljive iz okolnoga područja, noću dobile zanimljivu svjetlosnu vizuru i time pridonijele turističkoj ponudi.

S obzirom na to da je riječ o dimenzijama antenskoga stupa, najprihvatljivije je rješenje bilo ponuditi reflektor vrlo uskoga snopa, koji izbjegava rasipanje i ometanje zračnoga prostora zbog blizine zračne luke.

Najboljim se odabirom pokazao Philips Colorreach gen2, RGB LED, reflektor čiji upravljački uređaji, Philps i Player 3, DMX, obavljaju izmjene boja prema zadanome programu i daju dinamiku cijeloj priči.

Nakon napravljenoga svjetlotehničkog rješenja i 3D vizualizacije predložena je svjetlosna proba. Sama je proba napravljena nekoliko dana prije otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara, a pozitivni komentari svjetlosnih proba ubrzali su realizaciju cijeloga programa. Nova dekorativna rasvjeta na Srđu mami poglede ne samo građana, nego i znatiželjnih posjetitelja i turista i ostavlja im sliku Dubrovnika i okolice u nezaboravnome sjećanju.

Bookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC