Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Reference

Umjetnički paviljon, Zagreb

2006. godine isprojektirano je upravljanje dekorativnom, akcentnom i općom rasvjetom te upravljanje sjenilima sa elektromotornim pogonima. Na navedenom objektu Lipapromet je izvodio i puštanje u pogon, izradu tehničke i korisničke dokumentacije kao i edukaciju osoblja tehničke službe održavanja.
Korišteni su KNX proizvodi tvrtke Merten (www.merten.com) i b.a.b-technologie (www.bab-tec.de) te svjetiljke tvrtke Intra lighting, Erco i Agabekov.
Postoji centralni PC panel sa ekranom osjetljivim na dodir preko kojeg se upravlja rasvjetom i sjenilima u prostorima paviljona. Moguće je stvaranje scena i vremensko upravljanje pojednim sustavom. Izvođenje elektroenergetskih instalacija radila je tvrtka MC-ELING iz Zagreba (www.mc-eling.hr).

Ukratko o Umjetničkom paviljonu u Zagrebu 


Povijest Umjetničkoga paviljona na neki je način i povijest ovostoljetne likovne umjetnosti u Hrvatskoj. To je najstariji izložbeni prostor na slavenskom jugu i jedini objekt koji je namjenski sagrađen za održavanje velikih, reprezentativnih izložbi. Kroz svoje postojanje od 100 godina u izložbenom prostoru Paviljona održavale su se gotovo sve markantnije izložbe koje su svojim značenjem prelazile okvire grada Zagreba.
Tu su se održavale izložbe grupa, pokreta i strujanja - tu su se stvarali temelji tradicije slikarske i kiparske modernosti u Hrvatskoj. U tom prostoru okupljalo se između dva svjetska rata sve što je bilo likovno najprogresivnije - čitava plejada umjetnika koja je tada ovdje nastupala, čini u stvari hrvatsku likovnu i kulturnu povijest. Više na: www.umjetnicki-paviljon.hr.

Kontakt

UMJETNIČKI PAVILJON U ZAGREBU
Trg kralja Tomislava 22
Tel: 01/48 76 487, 48 41 070
Fax: 01/48 41 080
OIB: 24843164721

E-mail: info@umjetnicki-paviljon.hr
Web: http://www.umjetnicki-paviljon.hr

RADNO VRIJEME IZLOŽBENOG PROSTORA

utorak - nedjelja: 11:00 - 19:00

Bookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC