Article Details

  Učinkovita, pouzdana i praktična

  Od rasvjete ureda i tvornica, do cestovne i rasvjete u privatnom stanu: moderna rasvjetna tehnologija pruža rasvjetu za ljudsku upotrebu – prilagođenu zahtjevima, efikasnu, pouzdanu i ekonomičnu.


  Dizajneri rasvjete nisu nikad imali toliko opcija na raspolaganju. Dinamično upravljanje rasvjetom osigurava da rasvjeta vodi računa o individualnim zahtjevima istovremeno radeći s maksimalnom energetskom učinkovitošću. Kao posljedica veće kvalitete u rasvjeti javljaju se efikasne žarulje i privlačne, optimalizirane svjetiljke i elektronički uređaji.

  • Žarulje

  Odgovarajući izvor svjetlosti dostupan je svakom tipu rasvjete. Veliki raspon tehnologija pruža energetski učinkovitu, sjajnu, dugotrajnu rasvjetu za domove, trgovine i industriju, vanjsku i unutrašnju primjenu.

  Više informacija o žaruljama - staviti link na žarulje

  • Svjetiljke

  Raspon svjetiljki gotovo je neograničen. Rasvjeta i električne karakteristike odlučuju o tome koja će se svjetiljka koristiti u koje svrhe.

  Više informacija o svjetiljkama  - staviti link na svjetiljke

  • Predspojni uređaji

  Elektroničke prigušnice, transformatori, propaljivači: stalan porast kvalitete rasvjete i njene učinkovitosti može se uvelike pripisati razvoju elektroničkih uređaja.

  Više informacija o uređajima - staviti link na predspojne uređaje
  PrintBookmark and Share

  << Return
  // Za Coockie //Za MC