Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Reference

Valamar Lacroma Resort Dubrovnik

2009. godine Lipapromet je u suradnji sa hrvatskim predstavništvom Schneider Electric-a (www.schneider-electric.hr) i tvrtkom Elektrolux iz Šibenika (www.elektrolux.hr, izvođač elektroenergetskog sustava hotela) puštala u pogon, izradila tehničku i korisničku dokumentaciju i izvela edukaciju vezano za KNX sustav upravljanja rasvjetom općih prostora. Upravljanjem je obuhvaćena opća, dekorativna i vanjska rasvjeta hotela u prostorima glavnog hotelskog restorana, kongresnog i konferencijskog centra, à la carte i show cooking restorana, hodnicima i drugim prostorima hotela.
Sami hotelski prostor zahtjevan je zbog različitosti gostiju što je postavilo izazov za upravljanje rasvjetom. Stvorene su raznovrsne scene tako da djelatnici hotela sa lakoćom mogu prilagoditi rasvjetu potrebama prostora. U ovom projektu izvedena je integracija KNX i DALI sustav sa AMX sustavom (www.amx.com) u području kongresnog i konferencijskog centra. AMX sustav izvela je tvrtka AVC iz Zagreba (www.avc.hr). Sustav je opremljen upravljačkim i nadzornim panelom sa zaslonom osjetljivim na dodir preko kojeg je moguće nadzirati i upravljati cjelokupnim sustavom. Udaljeni pristup sustavu putem Interneta omogućuje izmjene na sustavu upravljanja kao i mogućnost pregleda grešaka i upozorenja koje bilježi sustav.

Ukratko o Valamar Lacromar Resortu u Dubrovniku

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik, jedan od najboljih hotela u Dubrovniku, smješten je u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk u blizini Starog grada Dubrovnika. Suvremen dizajn, ekskluzivno ozračje Dubrovnika, prekrasan pogled na more i Elafite te mnoštvo dodatnih sadržaja čine ga idealnim mjestom za opuštanje, odmor na moru i održavanje seminara, kongresa i poslovnih sastanaka. Udobne i prostrane sobe te luksuzni apartmani pružaju prekrasan pogled na Elafitske otoke koji ga okružuju i zelenu mediteransku vegetaciju. Jedan od prioriteta hotela Valamar Lacroma Dubrovnik je i pružanje izvanrednoga gastronomskog užitka koji možete doživjeti u à la carte-restoranu i show cooking-restoranu gdje, ćete se iznenaditi vrsnim vještinama naših kuhara. Uz zalazak sunca udobno se smjestite u Orsula baru i uživajte u pogledu na prekrasno more ispijajući rashlađene koktele. Izbor aktivnosti koje će upotpuniti vaše slobodno vrijeme vrlo je širok – od plivanja u unutarnjem i vanjskom bazenu do uživanja i potpunog opuštanja u wellnessu Ragusa Spa sa širokom ponudom privlačnih tretmana pripremljenih od najboljih mediteranskih proizvoda. U blizini hotela, bijela šljunčana plaža poziva vas da istražite mnoge sportove na vodi. Za poslovna događanja i sastanke, hotel Valamar Lacroma Dubrovnik raspolaže svime što vam je potrebno za uspješnu organizaciju, počevši od velike konferencijske dvorane koja može primiti do 1 200 uzvanika, sedam dvorana za sastanke, modernog poslovnog centra i višefunkcionalnih prostorija do tima profesionalaca koji će se posvetiti svim vašim potrebama i željama te osigurati da svaki vaš poslovni ili slavljenički događaj protekne savršeno. Iako je smješten usred mirne oaze zelenog poluotoka, hotel je kratkom vožnjom udaljen od stare jezgre Dubrovnika poznate po kulturnim spomenicima i noćnom životu. Svi ljubitelji kulturne baštine doći će na svoje jer je grad ostao skoro nepromijenjen od 13. stoljeća. Više na stranicama Valamar, vodeće tvrtke hrvatske tvrtka za upravljanje turističkim kapacitetima.

Kontakti

VALAMAR LACROMA RESORT
Iva Dulčića 34
20000 Dubrovnik
Tel.: +385 2044 9100

e-mail: reservations@valamar.com
web: www.valamar.com/hr/lacroma-hotel-dubrovnik
PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC