Article Details

  Ne prepuštajte ništa slučaju

  Odabrani primjeri odraz su stvarnih situacija koje pokazuju kako naša inteligentna tehnologija prilagođava rasvjetu vašim pojedinim zahtjevima, ne zanemarujući pritom uštedu energije i povećanje sigurnosti. Inteligentna tehnologija sustava upravljanja promovira sigurnost i zaštitu, npr. prevenciju od požara.
  Također pomaže da vaši troškovi budu minimalni. Na primjer, pritiskom tipke Centralnog isključivanja inteligentni ured nakon nekog će vremena osigurati automatsko isključenje rasvjete i prekid protoka električne energije u svakoj utičnici na koju su priključeni uređaji poput fotokopirnog uređaja ili kuhala. Isključit će se i grijanje. žaluzine će se automatski podići - važno za vanjski izgled vašeg poduzeća, ali i za zaštitu žaluzina od nevremena. Naravno svaku od funkcija moguće je aktivirati i zasebno putem tipkala ili daljinskog upravljača. 


  Kojim putem doći do konferencijske sobe? Do dizala? Do toaleta? Digitalna signalizacija i rasvjetne oznake pružaju jednostavan odgovor na ta pitanja. Osim što dobro izgledaju, vrlo su upadljive zahvaljujući zaslonu koji je pozadinski osvijetljen LED-om. Dakle, oznake su vidljive noću i danju.
  PrintBookmark and Share

  << Return
  // Za Coockie //Za MC