Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Hotelske zgrade
 
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića. 

  Sveobuhvatno upravljanje objektom

  Hotelski bazen zagrijan na 28 stupnjeva, ugodna temperatura prostorija za bankete ili konferencijskih dvorana. Vaši gosti možda očekuju te uvjete, no oni predstavljaju izazov za svaki hotel, osobito ako želite upravljati mnoštvom različitih funkcija zgrade s centralnog mjesta.
  Do sada, mnogim se funkcijama moglo upravljati odvojeno i decentralizirano. Sustav upravljanja u zgradarstvu omogućuje vam cjelovito rješenje upravljanja. Sustav upravljanja povezuje sve dijelove vašeg hotela putem inteligentne sabirničke linije. Na taj je način moguća izmjena informacija između svih funkcija zgrade. Velika prednost je u tome što možete upravljati mnoštvom funkcija zgrade s centralnog mjesta. Radi se o velikoj prekretnici tehnologije u smjeru komfora, sigurnosti i učinkovitog upravljanja u zgradarstvu. 

  Upravljajte klimatizacijskim uređajem sobe putem sobne upravljačke jedinice na jednostavan,  precizan i učinkovit način. Zahvaljujući upravljačkoj jedinici za ventilokonvektore, tehnologije centralnog grijanja i hlađenja mogu biti potpuno integrirane u sustave inteligentne tehnologije upravljanja u zgradarstvu.

  Funkcije sustav upravljanja dostupne su i na PC-u zahvaljujući softveru za vizualizaciju. To znači da je funkcije poput upravljanja rasvjetom i žaluzinama, grijanjem, klimatizacijskim uređajima i ventilacijskim sustavima, sustavima nadzora i upozorenja moguće jednostavno integrirati te njima centralno upravljati i nadgledati ih, čak i s udaljene lokacije putem interneta. Moduli programa pružaju vam funkcije po principu ključ u ruke, primjerice za obradu i prosljeđivanje poruka grešaka ili za vremensko upravljanje i upravljanje potrošnjom energije.  Primjer: u vrijeme intenzivnih aktivnosti u hotelu, primjerice sredinom dana, postoji velika vjerojatnost premašivanja vršnih vrijednosti ugovorenih s distributerom električne energije što podrazumijeva visoke troškove. No, ne mora biti tako. Primjenom softvera za vizualizaciju možete nadzirati velike potrošače u vašem sustavu upravljanja opterećenjem. Na taj način, vršna vrijednost uključivanja potrošača u glavnoj kuhinji može biti kompenzirana isključivanjem ostalih potrošača na kratko vrijeme.

  PrintBookmark and Share

  << Return
  // Za Coockie //Za MC