Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Hotelske zgrade
 
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića. 

  Individualna tehnologija za konferencijske sobe

  Održavaju li se u vašem hotelu konferencije i seminari? Zašto ne biste svojim gostima ponudili nešto što će osobito cijeniti: tehnologiju koja jamči komfor, tehnologiju koja omogućuje predavaču da se koncentrira na ono što je bitno: publiku i sadržaj prezentacije. Kako ne bi lutao uokolo u potrazi za raznim prekidačima prije početka prezentacije, predavač ima mogućnost upravljati svime jednostavno s centralnog mjesta.
  Aktiviranjem scene Prezentacija, vaši gosti automatski pokreću niz radnji: zaslon se pomiče u predviđenu poziciju. Uključuje se projektor. Žaluzine se spuštaju. Sustav ventilacije osigurava ugodnu kvalitetu zraka. I naposljetku, iako ne manje bitno, rasvjeta se prigušuje. Bez obzira upravljate li sobom za prezentacije na dodir jedne tipke ili aktivirate pojedinačno svaku funkciju koristeći tipke
  na zaslonu, praktična jedinica udovoljava svim vašim potrebama i zahtjevima. 

  Zahvaljujući mogućnosti jednostavnog upravljanja rasvjetom, scenama rasvjete, žaluzinama i grijanjem, višenamjensko tipkalo s jedinicom za upravljanje sobnom temperaturom popularan je gost u svakom hotelu, a ne samo u konferencijskim prostorijama. Jedinica upravljanja sobnom temperaturom omogućuje individualno i komforno grijanje ili hlađenje prostorija prema potrebi. 

  Isto tako s preciznošću, zahvaljujući funkciji vremenskog upravljanja. Svim funkcijama zaslona moguće je upravljati na jednostavan i praktičan način podizanjem pokrova zaslona. Višenamjensko tipkalo s jedinicom upravljanja sobnom temperaturom ima integrirani IR prijemnik za jednostavno upravljanje putem daljinskog upravljača i piezoelektrične zujalice koje prijavljuju greške i nepravilnosti u radu. Pet zvjezdica za fleksibilnost.

  Tražite određenu konferencijsku sobu? Zahvaljujući orijentacijskim oznakama na ulazima u konferencijske i ostale prostorije, vaši gosti neće morati pogađati što se nalazi iza vrata. Osvijetljena verzija garantira optimalnu vidljivost danju i noću. Za prepoznatljiv i dosljedan izgled vašeg hotela.
   
  PrintBookmark and Share

  << Return
  // Za Coockie //Za MC