Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Hotelske zgrade
 
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića. 

  Upravljanje rasvjetom koje zadovoljava vaše potrebe

  Svakodnevnica u hotelu je raznolika pa tome treba prilagoditi i rasvjetu, osobito vanjsku rasvjetu hotela, rasvjetu predvorja i hodnika. Prilagodite hotelsku rasvjetu vašim potrebama uporabom inteligentne tehnologije te pritom pozitivno usmjerite potrošnju energije.

  Je li vam poznat broj svjetiljaka i žarulja koje iz dana u dan svijetle u vašem hotelu? I tako su ostavljene satima, a ponekad i preko noći? Omogućite vašoj rasvjeti aktiviranje i isključenje putem detektora pokreta i detektora razine osvjetljenja. Rasvjeta u hodniku uključuje se tek kada detektor prisutnosti u hodniku vašeg hotela zabilježe prisutnost gostiju. Rasvjeta se ponovno isključuje kada nije potrebna. Time je omogućen nadzor i inteligentno upravljanje rasvjetom, čak i u dugačkim hodnicima. Ovi atraktivni detektori prisutnosti mogu doprinijeti smanjenju troškova potrošnje električne energije do 70%.

  Prošli su dani kada je gost u mraku tragao za prekidačem rasvjete ili kada je rasvjeta bila konstantno uključena. Kako bi vaši gosti uvijek pronašli put, rasvjetom u hodnicima i stubištima može se upravljati putem unutarnjih detektora pokreta. Čim netko uđe u hodnik ili stubište rasvjeta se automatski uključuje - praktično s uštedom energije.

  Želite da rasvjeta ulaza, predvorja, recepcije i restorana uvijek odgovara atmosferi tih prostora, bez obzira je li ponedjeljak, srijeda ili nedjelja? Zahvaljujući inteligentnom višenamjenskom tipkalu to postaje dječja igra. On vam pruža mogućnost stvaranja i spremanja scena rasvjete te njihovu aktivaciju na dodir tipke. Kojim putem doći do konferencijske sobe? Do dizala? Do toaleta? orijentacijske i LED rasvjetne oznake te digitalna signalizacija daju odgovor na ta pitanja. Osim što dobro izgledaju, vrlo su upadljive zahvaljujući zaslonu koji je pozadinski osvijetljen LED-om. Dakle, oznake su vidljive noću i danju. Možda želite da se vanjska i parkirališna rasvjeta automatski uključuje svake večeri? To je posao za vremensko upravljanje zahvaljujući kojem vaši gosti više neće lutati uokolo u mraku.
   

  PrintBookmark and Share

  << Return
  // Za Coockie //Za MC