Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Hotelske zgrade
 
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića. 

  Individualna rješenja za hotelske sobe

  U hotelu, najmanje stvari čine savršenu uslugu. Primjerice, kada vaši gosti ne moraju ustati iz kreveta da bi ugasili sva svjetla ili da bi upravljali klimatizacijskim uređajem. Postoji nekoliko specijalnih proizvoda namijenjenih hotelskim sobama koji su prilagođeni.
  LED rasvjetni signali omogućuju gostima da na brži, jednostavniji i praktičniji način obavijeste hotelsko osoblje o svojim željama. Možda vaši gosti ne žele da ih se ometa. Ili žele da soba bude pospremljena. Nema problema. Sve što trebaju učiniti jest pritisnuti jednu tipku u hotelskoj sobi. Preko LED zaslona koji se nalazi ispred sobe, osoblje odmah može vidjeti što gosti žele. Zahvaljujući kombinaciji LED rasvjetnih oznaka s beskontaktnom kontrolom pristupa jednako praktično je i otvaranje vrata hotelske sobe.

  Želite li vaš hotel učiniti oazom komfora za vaše goste? Zašto ih ne biste razmazili u svakoj prilici, primjerice panelom za ugradnju pokraj kreveta. Preko te centralne upravljačke jedinice, vaši gosti mogu upravljati svim funkcijama sobe iz kreveta: rasvjetom, klimatizacijskim uređajem, ventilacijom, zastorima, hotelskim uslugama. Panel za ugradnju pokraj kreveta dolazi u verziji za podžbuknu ugradnju i u verziji koja se postavlja na stolić pokraj kreveta. Svaka verzija nudi praktičnu opciju prigušenja rasvjete, sat s budilicom i funkcijom “Molimo vas da ne ometate”, a svakom od funkcija moguće je upravljati iz kreveta. Određene verzije panela imaju ugrađenu jedinicu automatskog upravljanja grijanjem i klimatizacijskim uređajima (fan coil). Zahvaljujući detektoru zauzetosti i efikasnom upravljanju energijom panel za ugradnju kod kreveta također omogućuje smanjenje troškova, što je ujedno jedna od njegovih najistaknutijih karakteristika.

  Jedan adapter za Englesku? Drugi za Ameriku? Treći za Kinu? Univerzalne utičnice prihvaćaju bilo koji priključak. Od sada vaši gosti mogu ostaviti adapter u svom domu.

   
  PrintBookmark and Share

  << Return
  // Za Coockie //Za MC