Article Details

  Inteligentna rješenja za bolnice

  Bolnice moraju kontinuirano pratiti posljednja dostignuća iz područja medicine. Za upravitelje bolnica, teme kao što su potrošnja i energetska učinkovitost postaju sve važnije. Bez obzira odnose li se uočeni problemi na rasvjetu, žaluzine, grijanje, klimatizaciju ili pak na upravljanje funkcijama zgrade.
  Također nije presudna činjenica je li u pitanju gradnja nove zgrade ili obnova postojeće. U budućnosti mnogobrojne će se stvari regulirati automatski, zahvaljujući čemu će biti više vremena za posvećivanje najvažnijem, a to su pacijenti.  Kod odabira sustav upravljanja bitno je da odaberete u svijetu poznatog nezavisnog proizvođača kojeg karakterizira superiornost tehnologije, pobjednički dizajn i stručni konzultanti. Osim sklopne opreme, svojim inovativnim proizvodima proizvođač mora pokrivati sve aspekte sustav upravljanja i sigurnosti, ali nuditi i jedinstvena rješenja kompletnih sustava, rješenja namijenjena isključivo zahtjevima i potrebama bolnica. 
  Neki primjeri: inovativna tehnologija upravljanja iznimnih mogućnosti namijenjena dvoranama za seminare i konferencije, upravljanje svim funkcijama zgrade, kompletna, sofisticirana rješenja sustava električnih instalacija osmišljena do najmanjih detalja, od recepcije preko odjela do bolničkih soba za pacijente. Imate poseban zahtjev? Rado ćemo prilagoditi proizvod vašim individualnim potrebama. Naposljetku, tim projekt menadžera Lipaprometa sa zadovoljstvom će primijeniti svoje dugogodišnje iskustvo na najzahtjevnije zadatke. Sustav upravljanja pomoći će vam da na inteligentan način vodite i upravljate sustavima u bolnici.
  PrintBookmark and Share

  << Return
  // Za Coockie //Za MC