Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Philips Dynalite rješenja za hotelske sobe

Philips Dynalite kao novitet u ponudi uređaja za upravljanje u zgradstvu nudi DDRC-GRMS10 upravljački uređaj i Antumbra seriju sklopne opreme namijenjene za hotelske sobe.


Detaljne informacije možete pogledati na poveznici Distribucija->Katalozi i cjenici->Philips->Upravljački uređaji.
DDRC-GRMS10 namijenjen je za hotele s 3 i/ili 4 zvjezdice. Uređaj sadrži 9 digitalnih ulaza za beznaponske kontakte, 10 relejnih izlaza i 1 RS458 DyNet komunikacijsko sučelje. Uređaj je tvornički parametriran prema standardu za hotelske sobe EMEA i opremljen mini prekidačima kojima se može ručno upravljati.


Uređaj DDRC-GRMS10 namijenjen je za upravljanje sustavima hlađenja, grijanja i ventilacije (HVAC), rasvjetom, utičnicama i drugim. Na ulazna se sučelja mogu spojiti čitači kartica, senzor stanja vrata/prozora i slično. Uređaji se mogu vezati u komunikacijsku mrežu RS485 DyNet sučeljem te na centralnome mjestu upravljati ili nadzirati stanja pojedinih hotelskih soba.

Antumbra serija sklopne opreme nudi potpuno rješenje za isti dizajn prekidača, tipkala i utičnica za primjenu u hotelskim aplikacijama. Serija je dodatno  proširena tipkalima i statusnim svjetiljkama za primjenu u hotelskim sobama (zauzeto, posremanje, slobodno, zvono) i priključnicama za aparate za brijanje. Završni materijal može biti nehrđajući čelik, bijela plastika i aluminij, a okviri dodatno mogu biti od crnoga ili bijeloga stakla.  

PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC