Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo subotom

 
 

 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Lipapromet Novosti 31

Poštovani poslovni partneri,

usprkos izvanrednim okolnostima koje je nametnula pandemija bolesti COVID-19 u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, Lipapromet je nastavila uspješno funkcionirati, pokazujući da je snažna tvrtka, koja je spremna odoljeti i najtežim izazovima. Svjesni smo teških okolnosti u kojima se nalazi zdravstveni sustav, institucije, ali i civilno društvo koji u ovim izvanrednim okolnostima ulažu neizmjerno veliki napor i trud kako bi se ljudski životi pravovremeno zaštitili. Stoga smatramo da je kraj godine ujedno i vrijeme za solidarnost i društvenu odgovornost te smo odlučili direktno pomoći našim zdravstvenim djelatnicima i svim pacijentima, donirajući Specijalnoj bolnici za plućne bolesti mobilni respirator Philips Trilogy. Ova donacija dio je nastojanja Lipaprometa da u ovim okolnostima pomogne zdravstvenim ustanovama u suzbijanju pandemije koronavirusa (COVID-19) i liječenju oboljelih sugrađana.

U ovom broju smo za vas pripremili tekst o vukovarskom Vodotornju –  najprepoznatljivijem simbolu obrane grada Vukovara u Domovinskom ratu. Iznimno smo ponosni što smo imali priliku rasvjetnim rješenjima sudjelovati u projektu koji, prema riječima gradonačelnika Penave, daje novu prepoznatljivost Gradu Vukovaru, ali i atraktivnost, turistički značaj i simboliku. Također vam predstavljamo i projekt modernizacije javne rasvjete Grada Đurđevca koji je zamjenom dotrajalih rasvjetnih tijela suvremenim sustavom koji koristi LED tehnologiju pokazao svijest i brigu, kako o zdravlju svojih građana, tako i o smanjenju negativnih ekoloških utjecaja na okoliš.

Kao i do sad, i u ovom izdanju vam donosimo niz zanimljivih tema iz industrije elektromaterijala i rasvjete u rubrici novih proizvoda. Schneider Electric je petu godinu zaredom održao virtualni Innovation Summit na kojem su predstavljena najnovija digitalna rješenja za otporniju i održivu budućnost. Naš dugogodišnji dobavljač Signify je predstavio inovativne svjetiljke s dezinfekcijskim UV-C zračenjem koje pomaže u neutralizaciji virusa.

Na stranicama posvećenim akcijskim proizvodima pronaći ćete vrhunske proizvode iz našeg prodajnog asortimana po atraktivnim cijenama koje vrijede do 28. veljače 2021. godine. Nemojte propustiti obratiti pažnju na artikle koje smo stavili na totalnu rasprodaju do isteka zaliha.

Za kraj se želimo zahvaliti svim našim partnerima na ugodnoj suradnji i iskazanom povjerenju u protekloj godini. Neka vam nadolazeći blagdani donesu zdravlje, radost i veselje, a nova godina mnogo poslovnog uspjeha i zadovoljstva u radu.

Kliknite ovdje za preuzimanje zimskog broja Novosti

marketinški tim LipaprometaPrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC