Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 
O nama

Poduzeće  Lipapromet d.o.o. osnovano je 1990. godine. U više od 30 godina poslovanja Lipapromet se od male obiteljske tvrtke prometnuo u jednog od vodećih veletrgovaca elektromaterijalom poznatog po ponudi proizvoda visoke kvalitete, ali i jedinstvenom pristupu željama i potrebama partnera.

-

Lipapromet d.o.o. was founded in 1990. Over its thirty years Lipapromet has grown from a small family company to one of the leading wholesalers of electrical and lighting products – known for its range of high quality products and solutions and for its unique approach to the desires and requirements of its partners. ... [više]
 

  Company profile

  Ova brošura nastala je kako bi ilustrirala ono što Lipapromet radi i što može ponuditi svojim klijentima i partnerima. U godinama pred nama Lipapromet će raditi na ostvarenju vizije i ciljeva usklađujući još čvršće ekonomska, socijalna i ekološka područja djelovanja i tako pridonositi dugoročnoj stabilnosti i dobrobiti šire zajednice. Dugogodišnje iskustvo, stručno prodajno osoblje i potpora inženjera projektnog ureda garancija su vrhunske kvalitete usluga koje nudimo u Lipaprometu. Želja nam je da s godinama i dalje rastemo te da ostvarujemo uspješne poslovne rezultate koji će doprinijeti daljnjem razvoju poduzeća.

  Poveznice za preuzimanje Company profila:

  Lipapromet Company profile na hrvatskom jeziku
  Lipapromet Company profile na engleskom jeziku

  PrintBookmark and Share

  << Return
   

  Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

  Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

  Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.  // Za Coockie //Za MC