Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo subotom

 
 

 
Novosti

Lipapromet Novosti 29

Poštovani poslovni partneri,

zadovoljstvo nam je predstaviti novo ruho Lipapromet Novosti u kojima vam donosimo trendove, proizvodne inovacije i bitne događaje u sektoru rasvjete i elektromaterijala. U prvom ovogodišnjem izdanju naglasak je stavljen na proizvode i rješenja koja pomažu u očuvanju našeg okoliša. S obzirom na to da tvrtka Lipapromet svojim asortimanom i projektima brine o svjetlosnom onečišćenju, novim redizajnom Novosti odlučili smo utjecati i na smanjenje onečišćenja tla. Cilj nam je i u budućnosti tvrtku usmjeravati u eco-friendly smjeru te konstantno raditi na promjenama koje su dobre za očuvanje našeg planeta.

Krajem 2019. godine otvoren je novi pogon vodećeg hrvatskog proizvođača čajeva Spider grupe iz Pitomače koji je opremljen najmodernijom tehnologijom u svijetu čiji će čajevi biti biorazgradivi i eco-friendly. Vodeći se idejom kvalitete i modernizacije, naš tim je osmislio jednako kvalitetno rasvjetno rješenje koje je odgovorilo na sve postavljene zahtjeve. S ponosom ističemo i sudjelovanje u rasvjetnom rješenju perivoja u Noskovcima, spomenika parkovne arhitekture te jednog od najatraktivnijih lokaliteta iznimne biološke raznolikosti Virovitičko – podravske županije.

Također smo za vas i u ovom broju pripremili pregršt članaka o novim proizvodima naših dobavljača. Izrazito nam je zadovoljstvo što vas možemo informirati o potpunom novitetu u industriji rasvjete. Riječ je o Signify CustomCreate sustavu izrade personaliziranih 3D svjetiljki koji će vam omogućiti transformaciju prostora prema vašim željama. 3D ispis u proizvodnji rezultira značajnim uštedama energije te smanjenjem otpada iz proizvodnje, a sve 3D svjetiljke mogu se reciklirati.

U standardnoj rubrici Akcija i Totalna rasprodaja potražite određene proizvode po odličnim akcijskim cijenama, kao i atraktivne rasprodaje proizvoda s našeg skladišta. Akcije iz 29. izdanja Lipapromet novosti vrijede do 30.6.2020. Želimo vam ugodno čitanje Lipapromet novosti u nadi da ćete u njima pronaći teme koje će vam privući pažnju i pružiti nova saznanja. 

Novi broj Lipapromet Novosti preuzmite ovdje: Novosti 29

marketinški tim Lipaprometa
PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC