Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb
Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo subotom

 

 
Novosti

Lipapromet Novosti 27

Novi broj Lipapromet novosti čitateljima nudi raznovrsne tekstove naših dobavljača. Prve stranice jesenskog broja posvećujemo otvorenju nove poslovnice u Dubrovniku. Otvaranjem poslovnice na području Dubrovnika nastavlja se širenje poslovanja Lipaprometa na južni dio Hrvatske s ciljem da se lokalnom stanovništvu osigura kvalitetan izbor elektromaterijala i rasvjete. Nadalje, nastavili smo raditi i na obogaćivanju našeg prodajnog asortimana pa nam je izrazito zadovoljstvo predstaviti novu suradnju s dobavljačima rasvjete –  IDEAL LUX i  Lombardo. 

Prošle godine započela je izgradnja respektabilnog izložbenog prostora i ureda profesionalne rasvjete u sjedištu našeg poduzeća, čije ćemo svečano otvorenje obilježiti u rujnu ove godine. Namjena ovog izložbenog prostora zamišljena je kao mjesto razmjene znanja, novih tehnologija, ideja i iskustava projektanata, arhitekata i ostalih stručnjaka. Želja nam je na jednom mjestu partnerima predstaviti portfolio naših proizvoda te ponuditi jedinstven pristup u kreiranju novih inovativnih rasvjetnih rješenja. Listajući stranice jesenskog izdanja naići ćete i na tekstove u kojima vam predstavljamo projekte modernizacije javne rasvjete Grada Svete Nedelje i Zagrebačke avenije.

U standardnoj rubrici Akcija i totalna rasprodaja potražite određene proizvode po posebnim akcijskim cijenama, kao i rasprodaju proizvoda s našeg skladišta. Sve akcije iz jesenskih Novosti vrijede do 30. 11. 2019. godine. Lipapromet novosti su i nadalje neprekidno otvorene za nove komentare, prijedloge i kritike. Stoga vas pozivamo vas da svojim stručnim komentarima sadržajno obogatite naša sljedeća izdanja.

Želimo vam opušteno i ugodno čitanje, a do sljedećeg broja srdačno vas pozdravljamo.
marketinški tim Lipaprometa

Novi broj Lipapromet Novosti preuzmite klikom na poveznicu: Novosti 27
PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.


// Za Coockie //Za MC