Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb
Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: 08:00-12:00

 

 
Novosti

Novi dobavljači u našem prodajnom asortimanu

Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti suradnju i objaviti da naše poduzeće obogaćuje svoju ponudu proizvodima novih dobavljača rasvjete iDEAL LUX i  Lombardo.

Lombardo je proizvodna tvrtka specijalizirana za rasvjetu, a osnovana je 1969. godine u jednom od industrijski najrazvijenijih područja pokrajine Bergamo. Njihove ideje rađaju se u tehničkom uredu koji razvija koncepte i prijedloge blisko surađujući s proizvodnim odjelom u kojem na kraju procesa nastaju proizvodi spremni za plasman na talijansko i inozemno tržište. Zahvaljujući autentičnom made in Italy konceptu proizvoda i fokusu na kupce, Lombardo je jedan od vodećih brendova u industriji rasvjete. Visok stupanj zaštite i sigurnosti čine Lombardo proizvode pogodnim za različite tipove instalacija, a idealni su za vanjsku i rezidencijalnu primjenu. Jednostavnost ugradnje, funkcionalnost i dizajn značajke su po kojima se tvrtka Lombardo izdvaja.

IDEAL LUX osnovao je Giovambattista Strano u pokrajini Veneto, u sjeveroistočnoj Italiji, 2007. godine. Sa sjedištem u predgrađu Venecije Ideal Lux nastavlja cvjetati u sektoru dekorativne rasvjete zahvaljujući širokoj paleti proizvoda, pristupačnim cijenama te brzoj i točnoj usluzi.  Posljednjih deset godina njihovo je poslovanje usmjereno na ljude te na filozofiju stavljanja pojedinca u središte svakog izbora, a njihove kreacije odgovaraju specifičnim potrebama, životnim stilovima i željama.

Link na Ideal Lux: https://www.ideal-lux.com/it/

Link na Lombardo: https://www.lombardo.it/

PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.


// Za Coockie //Za MC