Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti zima 2018

Poštovani poslovni partneri,

pri kraju je još jedna poslovna godina u kojoj smo unatoč ne baš jednostavnom poslovnom okružju uspjeli održati dugogodišnju tradiciju objave Lipapromet novosti. Pred vama je novi broj vašeg i naše časopisa za rasvjetu i elektromaterijal.

Ponosni smo na godinu iza nas u kojoj smo sudjelovali u zahtjevnim projektima koji već pokazuju rezultate, a samo nastavak takvog rada dovest će nas do željenih rezultata. Nakon uspješno realiziranog projekta modernizacije rasvjete Super Konzuma u Solinu, u ovim Novostima predstavljamo vam rasvjetna rješenja vodećih zagrebačkih prodajnih centara, Super Konzum Špansko, Super Konzum Gajnice i Konzum Dubrava. I ovaj broj obiluje zanimljivim člancima o novitetima na tržištu, a svakako obratite pozornost na rubriku Novi proizvodi u našem prodajnom asortimanu. Istovremeno, nudimo vam atraktivne proizvode po posebnim akcijskim cijenama, kao i rasprodaju proizvoda s našeg skladišta. Pozivamo i dalje naše dobavljače da objavom članaka zajedno stvaramo Lipapromet novosti.

Svim našim kupcima i ostalim poslovnim partnerima zahvaljujemo što nas vjerno prate na našem putu. Želimo vam mirne, radosne i tople božićne blagdane te puno poslovnog uspjeha u 2019. godini.

 

S poštovanjem,

Darko Balun

predsjednik uprave


Novi broj Lipapromet Novosti preuzmite na slijedećoj poveznici:

Lipapromet Novosti 25 - Zima 2018.pdf

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC