Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti proljeće 2018

U lipnju 2012. godine tiskan je prvi broj naših Lipapromet novosti pa je prigoda da im nakon respektabilnog perioda kontinuiranog izlaženja, u koje je utkano puno entuzijazma, kreativnosti i rada, posvetimo dužnu pažnju. Prilika je to da se osvrnemo na začetke, da procijenimo uspješnost i promislimo o pravcima daljnjeg djelovanja. Stoga u novu godinu ulazimo s novim bojama, dizajnom i vizualnim identitetom za koji se nadamo da će dobiti naklonost, svih vas vjernih čitatelja. Preuzmite novi broj ovdje ili prelistajte u pregledniku.
U rubrici novi projekti objavljujemo zanimljiv tekst o projektu rasvjete najvećeg hrvatskog maloprodajnog lanca Konzum. Uz navedeni članak predstavljamo vam i pozitivan primjer energetske obnove u OŠ Ljudevita Gaja u Zaprešiću.

U rubrici novih proizvoda ćemo vas i dalje redovito informirati o novitetima, tehničkim dostignućima i inovacijama naših dobavljača. Ni u ovome broju nismo izostavili atraktivne proizvode po posebnim akcijskim cijenama kao ni grupe proizvoda koje možete pronaći na totalnoj rasprodaji. Sve akcije iz proljetnih Novosti vrijede do 31.5.2018. godine.

Za kraj obratite pažnju na posljednju stranicu naših Novosti na kojoj ćete pronaći informacije o nagradnoj igri.

Pozivamo da nam se pridružite u stvaranju naših Novosti. Pišite nam, šaljite svoje prijedloge i komentare na info@lipapromet.hr .

Zahvaljujemo na podršci!

marketing tim Lipaprometa

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC