Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti jesen 2017

Poštovani poslovni partneri,

još jedan ljetni period je iza nas. Vjerujemo da ste iskoristili priliku za odmor i pripremili se za radnu jesen. Tijekom proljetnog – ljetnog perioda nastavili smo s radom i aktivnostima o kojima vas informiramo u ovom novom izdanju našeg newslettera (Preuzmite ih ovdje ili prelistajte u pregledniku).

Posebnu pozornost posvećujemo našim projektima stoga smo u ovom jesenskom broju za vas pripremili članak o novoj dekorativnoj rasvjeti zelenog željezničkog mosta Sava, poznatijeg i kao Hendrixov most. Most je, inače, izgrađen 1939. i zaštićeni je spomenik kulturne i tehničke baštine. Uz navedeni članak predstavljamo vam i projekt rasvjete nove Belupove tvornice koja je nakon četiri godine izgradnje početkom svibnja 2017. godine otvorena u Koprivnici.

Nadalje sada već tradicionalno, u pozitivnom, veselom i ugodnom ozračju, Lipapromet je početkom lipnja u Istri proslavio četvrte po redu Dane Lipaprometa. Ove godine sudionici su se mogli informirati  o novostima na području cjelovitih rješenja za upravljanje energijom te novim proizvodnim programima naših partnera.

Iz naše smo široke palete proizvoda i u ovome izdanju izdvojili proizvode po primamljivim cijenama u rubrikama akcijska prodaja i totalna rasprodaja koje vam na raspolaganju stoje do 30. listopada 2017.

Želimo vam opušteno i ugodno čitanje, a do sljedećeg broja srdačno vas pozdravljamo.

marketing tim Lipaprometa
PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC