Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti proljeće 2017

Prije više od četiri godine pojavila se ideja o razvoju tiskanog promidžbenog materijala namijenjenog našim poslovnim partnerima. I danas, nakon devetnaest uspješnih izdanja, našim vjernim partnerima i kupcima donosimo informacije o najvažnijim trendovima, proizvodnim inovacijama i događajima u našem sektoru (Preuzmite ih ovdje ili prelistajte u  pregledniku ). Želja nam je zadržati kontinuitet i prije svega unaprijediti kvalitetu Lipapromet novosti.

Budućnost naše zajednice ovisi o kvaliteti obrazovanja naše djece. Da bi naša djeca u budućnosti bila uspješna, moramo im omogućiti kvalitetnu naobrazbu, ali i adekvatan prostor u kojem borave i uče. Stoga smo odlučili napravili iskorak te ovo jubilarno izdanje posvetili rasvjetnim rješenjima u školama. Nadalje, u ovom broju možete pročitati članak o rekonstrukciji javne rasvjete na platou naplatne postaje Lučko. Naravno, nastavili smo raditi i na obogaćivanju našeg prodajnog asortimana pa svakako obratite pozornost na atraktivne proizvode po posebnim akcijskim cijenama kao i rasprodaju proizvoda s našeg lagera.

Sve što radimo, radimo temeljito uvažavajući mišljenja i stavove svih relevantnih stručnjaka i naših partnera. Stoga vas pozivamo da budete aktivni sudionici i da nas podržite svojim komentarima. Vaše sugestije i kritike bit će uvijek dobrodošle.  Želimo vam ugodno čitanje Lipapromet novosti u nadi da ćete u njima pronaći teme koje će vam privući pažnju.

marketing tim Lipaprometa

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC