Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti zima 2016/2017

Zadovoljstvo nam je što vam se možemo obratiti na kraju ove zanimljive poslovne godine (preuzmite novi broj naših Novosti ovdje ili ih prelistajte u pregledniku). Kraj godine uvijek je vrijeme kada gledamo unatrag i radimo mali pregled onoga što je napravljeno, ali još važnije posvećujemo pozornost nadolazećoj godini. Protekla godina za Lipapromet je bila iznimno uspješna i ostat će zapamćena po nizu projekata, događaja i aktivnosti, poput obilježavanja proslave 25 godina našeg poslovanja. Tijekom 2016. godine Lipapromet je otvorio svoju prvu maloprodaju u Kutini u kojoj na raspolaganju stoji cjelovit program elektromaterijala i rasvjete.
Za kraj godine odlučili smo vam predstaviti projekt rekonstrukcije unutarnje rasvjete triju osnovnih škola s područja Krapinsko-zagorske županije kao i projekt jedne od najmodernijih i najsuvremenijih dentalnih poliklinika u ovom dijelu Europe – Dentalni centar Kalmar Implant Dentistry. Uz sve navedeno i u ovom vam izdanju nudimo atraktivne proizvode po posebnim akcijskim cijenama, kao i totalnu rasprodaju proizvoda s našeg skladišta.

Poštovani poslovni partneri i djelatnici Lipaprometa, na kraju posljednjeg uvodnika Lipapromet novosti u ovoj godini, želimo vam zahvaliti na ukazanom povjerenju i suradnji tijekom svih ovih godina te poželjeti puno poslovnog uspjeha u 2017. godini.

 

Srdačno vaši,

 

Mato Lipovac 

vlasnik

Darko Balun 

predsjednik Uprave

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC