Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Projekt rekonstrukcije unutarnje rasvjete osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije

Osnovna škola Zabok jedna je od tri osnovne škole na području Krapinsko-zagorske županije koje su bile obuhvaćene 1,86 milijuna kuna vrijednim projektom rekonstrukcije unutarnje rasvjete. Osim u OŠ Zabok energetski učinkovita rasvjeta postavljena je u OŠ Donja Stubica te u OŠ Oroslavje.

Prilikom rekonstrukcije sustava rasvjete ugrađena je oprema partnera poduzeća Lipapromet d.o.o. Korištene su svjetiljke proizvođača Eltor, Beghelli, Philips i Trevos dok su ugrađeni izvori svjetlosti tvrtke Philips. Prilikom rekonstrukcije sustava unutarnje rasvjete demontirane su i zbrinute sve stare svjetiljke, a ugrađeno je 1.300 novih svjetiljki.

Postojeća rasvjeta u školama nije zadovoljavala standarde za obrazovne ustanove po pitanju rasvijetljenosti, s druge strane bila je skupa za održavanje obzirom na starost iste te je trošila puno električne energije. Nova rasvjeta je energetski učinkovita, zadovoljava važeće norme i pravilnike te je ekonomična i zdrava za vid.

Ovim ulaganjem Krapinsko-zagorska županija je uz dobivenu subvenciju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost provela rekonstrukciju unutarnje rasvjete u navedenim školama na zadovoljstvo učenika, djelatnika te svoje vlastito jer će nova rasvjeta u znatnijoj mjeri rasteretiti proračun županije, a pri tome će biti ugodna i zdrava za korištenje.

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC