Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti jesen 2016

Poštovani poslovni partneri,

nadamo se da ste se tijekom ljeta odmorili i napunili baterije za radnu jesen. Proljetno – ljetni period u Lipaprometu bio je obilježen brojnim aktivnostima od kojih izdvajamo našu atraktivnu nagradnu kampanju LIPAPROMET EURO 2016. U svibnju smo posjetili tvornicu Dietzel Univolt u Beču. Naši domaćini organizirali su za nas obilazak proizvodnih pogona te nam prezentirali cjelokupan proces proizvodnje. Na ovom lijepom poslovnom druženju veliko im hvala.

U jesenskom broju (preuzmite ga ovdje ili prelistajte u pregledniku) možete pročitati članak o uređenju zgrade Glazbene škole Belišće sufinancirano sredstvima fondova EU i Fonda za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša. Uz sve navedeno i u ovom broju pripremili smo proizvode po primamljivim cijenama u rubrikama akcijske prodaje i totalne rasprodaje koji vam na raspolaganju stoje do 30.11.2016. godine.

Lipapromet novosti trebaju biti edukativne, informativne i korisne, stoga nam je potrebno vaše mišljenje i potpora. Pozivamo vas da budete dijelom Lipapromet novosti te da nam svoje komentare, prijedloge i kritike šaljete na kontakt mail info@lipapromet.hr .

Do sljedećeg broja srdačno vas pozdravljamo,

marketing tim Lipaprometa
PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC