Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti ljeto 2016

Poštovani poslovni partneri,

u vašim se rukama nalazi ljetni broj Novosti (preuzmite ga ovdje ili prelistajte u pregledniku)  koji je po mnogočemu poseban. Razloga tome ima nekoliko… Za početak vrijedi navesti da smo proširili svoje poslovanje te od 26.4.2016. poslujemo u Kutini na adresi Aleja Vukovar 3. Na 400 četvornih metara prodajnog prostora kupcima je na raspolaganju cjelovit program elektromaterijala i rasvjete.

U ljetnim Novostima možete pronaći zanimljiv tekst o projektu zamjene postojeće i dotrajale rasvjete benzinske postaje Tifon. U ovom broju izvještavamo vas o trendovima i novitetima iz našeg prodajnog programa. Istovremeno, nudimo vam atraktivne proizvode po posebnim akcijskim cijenama, kao i rasprodaju proizvoda s našeg skladišta.

Uz sve navedeno želimo spomenuti proslavu 25 godina postojanja poduzeća na kojoj se okupilo zavidan broj uzvanika i poslovnih partnera. Cijeli događaj bio je pun emocija, uz prisjećanje na brojne uspješne suradnje i odrađene projekte. Kako je naše poduzeće društveno i socijalno odgovorno, tom prilikom predsjednik uprave Mato Lipovac uručio je vrijednu donaciju Caritasu Zagrebačke nadbiskupije u iznosu od 100.000,00 kuna. U svojih četvrt stoljeća postojanja postigli smo prepoznatljivost na tržištu, a svega toga ne bi bilo bez vašeg povjerenja. Stoga još jednom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i suradnji tijekom svih ovih godina te se veselimo budućim zajedničkim projektima.

Hvala svima koji su bili dio naše povijesti, veselimo se zajedničkoj budućnosti.

Marketing tim Lipaprometa

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC