Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti zima 2015/2016

Poštovani poslovni partneri,

prosinac je uobičajeno mjesec intenzivnih poslovnih aktivnosti; analiziraju se rezultati godine koja je na izmaku, traže se mogućnosti poboljšanja i unapređenja poslovanja.  S obzirom da smo zadnjih godina svjedoci ubrzanog razvoja LED tehnologije kao općeg standarda sa sve širom primjenom, kao i kontinuiranog razvoja palete proizvoda baziranih na LED tehnologiji odlučili smo zadnje ovogodišnje izdanje Lipapromet novosti (preuzmite ih ovdje) posvetiti LED rasvjetnim rješenjima.

U blagdanskome broju niz je tema i događanja koji su obilježili kraj godine od kojih posebno  izdvajamo tekstove o novoj rasvjeti šetnice uz jezero Kipišće, kao i rekonstrukciju javne rasvjete glavnih prometnica u Općini Pisarovina. Nadalje, istaknuli bismo da ove godine obilježavamo 25 godina neprekidnog djelovanja te smo na svojih četvrt stoljeća postojanja izrazito ponosni. Na kraju skrećemo pozornost na proizvode po primamljivim cijenama u rubrikama akcijske prodaje i totalne rasprodaje koji vam na raspolaganju stoje do 29. veljače 2016. godine.

U želji za daljnjom, još plodonosnijom suradnjom, te uz zahvale na dosadašnjoj suradnji, čestitamo Vam Božić i Novu godinu i želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Srdačno vaši,

Darko Balun, direktor                                                  Mato Lipovac, predsjednik uprave

 

 

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC