Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti jesen 2015

Poštovani poslovni partneri,

  ponosni smo i zadovoljni što je pred Vama novi broj Lipapromet novosti (preuzmite ga ovdje) koji je pripremljen i objavljen uz veliki angažman naših partnera na čemu im svima zahvaljujemo. Novi broj je izuzetno sadržajan i bogat brojnim zanimljivim temama, novitetima i aktivnostima koje su obilježile naš rad u proteklom periodu.

Tradicionalno, u pozitivnom, veselom i ugodnom ozračju, Lipapromet je sredinom lipnja u Belom Manastiru proslavio treće po redu Dane Lipaprometa. Događaj je to na kojem okupljamo naše ključne kupce i partnere kako bi ih upoznali s novitetima iz našeg prodajnog programa te ojačali našu suradnju i povjerenje.

U ovom broju Lipapromet novosti izdvajamo teme o odrađenim projektima i novim proizvodima naših dobavljača. Trudimo se konstantno obogaćivati naš prodajni program kvalitetnim, inovativnim, funkcionalnijim i konkurentnijim proizvodima kako bismo pridonijeli stvaranju većeg zadovoljstva naših kupaca.

Iz naše smo široke palete proizvoda i u ovome izdanju izdvojili proizvode po primamljivim cijenama u rubrikama akcijske prodaje i totalne rasprodaje koji Vam na raspolaganju stoje do 30. studenog 2015.

 

Ugodno čitanje do sljedećeg susreta!

 

Marketing tim Lipaprometa
PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC