Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Prezentacija MREŽNA OPREMA (bakar i optika)

Svjesni sve veće važnosti pravovremenog i brzog protoka informacija odlučili smo okupili naše poslovne partnere i predstaviti Qubix kvalitetna rješenja sustava strukturnog kabliranja, instalacija i certificiranja.

Dana 26.veljače 2015. godine u prostorijama poduzeća Lipapromet održana je prezentacija Qubix mrežne opreme (bakar i optika). Nazočne je u ime domaćina prigodnim riječima pozdravio direktor društva Darko Balun, nakon čega je Deborah Zuin ukratko predstavila poduzeće Qubix, talijanskog proizvođača elektroničke mrežne opreme koji svojom ponudom može osigurati kvalitetna rješenja u informacijskoj tehnologiji.

Stručno predavanje koje je vodio Davide Barbiero popratile su i dvije radionice od kojih je jedna bila usmjerena na sistem spajanja Easy Crimp konektora, a druga na sistem spajanja optičkih konektora. Easy Crimp sustav spajanja osmišljen je s ciljem da se u samo nekoliko koraka izvede savršen spoj bez gubitka vremena i bez dodatnih alata.

S obzirom na ugodnu i konstruktivnu atmosferu koja je vladala tijekom prezentacije, nadamo se da će se zajednička suradnja uspješno ponoviti i u budućnosti.

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC