Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

Lipapromet novosti ljeto 2012.

Po prvi put Vam predstavljamo Lipapromet Novosti. Ovim Vas materijalom želimo izvještavati o trendovima i novitetima iz našeg prodajnog programa.
Po prvi put Vam predstavljamo Lipapromet Novosti. Ovim Vas materijalom želimo izvještavati o trendovima i novitetima iz našeg prodajnog programa. Istovremeno, želimo Vam ponuditi određene proizvode s našeg skladište.
Iako radimo u vremenu ekonomske nestabilnosti, naša industrija proživljava razdoblje nove tehnološke revolucije. Rasvjetna industrija iz električne prelazi u digitalnu elektorničku LED tehnologiju. Novi sustavi rasvjete donose minijaturizaciju, dinamiku boja i intenziteta rasvjete. Digitalizacija u rasvjeti stvara nove potrebe za upravljanjem rasvjetom i zgradama općenito. Lipapromet sa svojim partnerima nudi najsuvremenija rješenja, kako u LED rasvjeti, tako i u sistemima upravljanja. 

Istovremeno se na svim nivoima (lokalni, nacionalni, globalni) oko nas događaju bitne promjene u pristupu pitanju energetske učinkovitosti i štednje energije te ekološkog efekta korištenja iste. Kako bismo odgovorili na nove trendove, naš projektni tim nudi mogućnost izrade energetskih snimanja, studija energetske učinkovitosti te gotovih projektnih rješenja na području rasvjete i upravljanja.

Naša kompanija kontinuirano radi i na nadogradnji prodajnog prostora novim proizvodima i rješenjima kako bismo na najbolji mogući način mogli odgovoriti na Vaše potrebe.

Istovremeno cilj nam je što više približiti se Vama, kako kroz ove novosti, tako i kroz direktan i redovan kontakt putem naših komercijalnih predstavnika.

Da bi ove novosti postigle uspjeh izuzetno nam je bitno i Vaše mišljenje, stoga Vas molimo da nam šaljete svoje komentare, prijedloge i kritike na kontakt mail: info@lipapromet.hr.

Novosti će izlaziti četri puta godišnje, a ovo je naš ljetni broj. Sve akcije iz ljetnih Novosti vrijede do 31.08.2012.

Vjerujemo da će Lipapromet novosti pobuditi Vaš interes te da će dodatno učvrstiti naše partnerske odnose.

Srdačno Vaš,

Darko Balun
Direktor Lipapromet d.o.o.


PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC