Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb
Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo subotom

 

 
Novosti

Poduzeće Lipapromet d.o.o. na svečanome otvorenju međunarodne konferencije CROENERGY 2013.


Poduzeće Lipapromet d.o.o. sudjelovalo je na konferenciji  Croenergy 2013. - Sustainable Energy Finance and Investment Summit koja se održala od 2. do 4. listopada 2013. u Tuheljskim Toplicama. Konferencija se održala pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića. U organizaciji su sudjelovali još i Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), Europska udruga regionalnih agencija za energetiku i okoliš (FEDERANE) i Opća uprava Europske komisije za energiju (ManagEnergya).

Na svečanome otvorenju trodnevne konferencije nazočne je pozdravio Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović, koji je tom prilikom istaknuo da je dužnost države osigurati dostupnost energije svakome pojedincu, na način da si je građanin može ekonomski priuštiti. Također je istaknuo važnost iskorištavanja i edukacije o obnovljivim izvorima energije, te njihovu važnost u vidu razvoja poduzetništva i otvaranja novih radnih mjesta. Konferencija je održana radi promoviranja inovativnih instrumenata financiranja projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Naše je poduzeće prepoznalo važnost i potencijal ove međunarodne konferencije pa je svojim sponzorstvom potpomoglo njezino održavanje. Taj energetski događaj smatramo zanimljivim i inovativnim poticajem za izmjenu poslovnih iskustava u izvedbi projekata energetske obnove. Lipapromet je dosad surađivao s Regionalnom energetskom agencijom sjeverozapadne Hrvatske jer je ulaganje u napredak eneregetske učinkovitosti za nas od iznimne važnosti za uključivanje na tržište EU.

PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.


// Za Coockie //Za MC