Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb
Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo subotom

 

 
Novosti

Lipapromet novosti jesen 2013.

U šestom broju Lipapromet novosti za vas smo pripremili čitav niz zanimljivosti koje su obilježile naš rad u proteklom periodu (preuzimanje)

Nastavili smo u duhu naše dugogodišnje tradicije ispunjavati želje svojih poslovnih partnera, ali i obogaćivati naš prodajni asortiman novim proizvodima poznatih svjetskih proizvođača rasvjete. Odabirom dobavljača koji jamče vrhunsku kvalitetu i usluge, želimo ispuniti zahtjeve naših vjernih kupaca i partnera, ali i približiti se kupcima kojima je potrebna vrhunska usluga kada je riječ o svjetlotehničkim rješenjima.

Poduzeće Lipapromet u mogućnosti vam je ponuditi najnovija i najatraktivnija rješenja u rasvjeti koja će zadovoljiti i one s ponešto zahtjevnijim ukusom. Nadalje, tu su testovi o našim odrađenim projektima, novim proizvodima naših dobavljača kao i aktivnostima našeg poduzeća. U ovom broju izdvajamo članak o sustavu HealWell koji je dizajniran za potrebe bolesnika, medicinskog osoblja i uprave bolnica.

Iz naše smo široke palete proizvoda i u ovome izdanju izdvojili proizvode po primamljivim cijenama u rubrikama akcijske prodaje i totalne rasprodaje koji vam na raspolaganju stoje do 30.11.2013.

Da bi naše Novosti bile uspješne, potrebno nam je i vaše mišljenje. Pozivamo vas da budete dijelom Lipapromet novosti te da nam svoje komentare, prijedloge i kritike šaljete na kontakt mail info@lipapromet.hr.

Srdačno vas pozdravljamo do slijedećeg izdanja.

Marketing tim Lipapromet.

PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.


// Za Coockie //Za MC