Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Novosti

  Lipapromet u novom svjetlu

  Za svoj dvadeseti rođendan Lipapromet se odlučio predstaviti u novom svjetlu. Nakon 20 godina prepoznatljive žuto-plave strelice odlaze u povijest.
  Lipapromet tim u suradnji s kreativcima iz Studija Rašić odabrao je novo, suvremenije rješenje  koje vam donosimo u nastavku.


  Novi vizualni identitet predstavljen je putem funkcionalne i interaktivne web stranice koja posjetiteljima pruža niz korisnih stručnih informacija i mogućnosti. Web stranica je podijeljena u tri segmenta. Prvi dio odnosi na informacije o poduzeću, drugi dio obuhvaća distribuciju (veleprodajne aktivnosti) i bogati katalog proizvoda, a treći dio usluge (savjetodavne usluge, usluge projektiranja svjetlotehnike, usluge projektiranja sustava za upravljanje u zgradarstvu, inženjering i sl.). Web stranica zamišljena je kao značajan izvor zanimljivosti, općih i stručnih informacija za postojeće partnere, ali i kao izvor otvaranja novih komunikacijskih kanala.  Ugodno surfanje!

  Osim novih korporativnih boja i vizualnog rješenja, Lipapromet ima i novi slogan. Ideja vodilja bila je što vjernije dočarati vrijednosti poduzeća. O našoj energiji ponajviše govore partneri koji su s nama već 20 godina, impresivan broj novih kupaca koji prepoznaju naše prednosti, stručan tim zaposlenika, kvalitetni dobavljači, kvalitetan lager... Kao ključne riječi izdvojile su se „partner“ i „odnosi koje njegujemo – dobra energija“ iz čega je proizašao slogan:

  PrintBookmark and Share

  << Return
  // Za Coockie //Za MC