Article Details

Lipapromet Novosti 30

Cijenjeni kupci i poslovni partneri,
jesenski broj Lipapromet Novosti preuzmite na sljedećem linku:
Novosti 30

Nakon kraće ljetne pauze, vraćamo se s novim izdanjem Lipapromet novosti koji vam nudi raznovrsne tekstove o novitetima naših dobavljača. Ova godina je po svemu bila turbulentna za sve nas, stoga se nadamo da ste iskoristili priliku za odmor i da ste spremni za nove poslovne izazove.

U ovom jesenskom broju pročitajte članak o Poduzetničkom inkubatoru u gradu Đurđevcu koji je osmišljen kao prostor u kojem djeluju novoosnovana mala poduzeća koja su tek u počecima svog poslovanja, a potreban im je uredski prostor, infrastruktura i stručna pomoć kroz savjetodavne, konzultantske te administrativne usluge i edukacije. Listajući stranice jesenskog izdanja naići ćete i na tekst u kojem vam predstavljamo projekt modernizacije javne rasvjete Grada Krka koji je odlučio zamijeniti postojeća neefikasna i neekološka rasvjetna tijela s najsuvremenijim LED svjetiljkama. Predstavnici izvršnih vlasti Grada Krka s ponosom ističu da su se višegodišnja ulaganja u modernizaciju tog sustava isplatila, kako s ekološko-energetskog, tako i s financijskog stajališta.

U rubrici novih proizvoda vas i dalje informiramo o novitetima, tehničkim postignućima i inovacijama naših dobavljača. Posebnu pozornost obratite na novitet u ponudi proizvođača Schneider Electric. Riječ je o modularnoj seriji sklopki i utičnica pod nazivom Easy Styl koja pokriva širok spektar materijala, boja i funkcionalnosti.

Ni u ovom broju nismo izostavili atraktivne proizvode po posebnim cijenama kao ni grupe proizvoda  koje možete pronaći na totalnoj rasprodaji. Sve akcije iz 30. izdanja Lipapromet novosti vrijede do 30.11.2020.

 Želimo vam ugodno i opušteno čitanje, a do sljedećeg broja srdačno vas pozdravljamo.

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC