Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Reference

Philips Consumer experience store


Poduzeće Lipapromet d.o.o je u suradnji s Philips Lighting realiziralo projekt preuređenja salona rasvjete Đurkin d.o.o. koji će u skladu s novim trendovima predstavljati potpuno novi koncept izlaganja „experience store“.

Prodajna mjesta danas moramo promatrati kao komunikacijske alate te će stoga kupci koji posjete Đurkinov salon rasvjete uživati u vrhunskoj lepezi proizvoda i iskustva, uključujući najprodavanije proizvode iz portfolia Philips Consumer Lightinga.

Philipsove svjetiljke za široku potrošnju predvodnik su inovativnih rješenja koja nadahnjuju i unose željenu atmosferu u vaš dom. Primjena LED tehnologije pruža potpuno novi doživljaj rasvjete, a uz bogat izbor dekorativnih rasvjetnih tijela svatko može izraziti svoj stil i osobnost. Poboljšani će izgled trgovine promijeniti potrošačko iskustvo čineći pronalaženje, isprobavanje, uspoređivanje, upoznavanje s proizvodima te njihovo kupovanje lakšim i intuitivnijim. Klijenti će uživati u osobnijem iskustvu kupovine temeljenom na prilagođenoj informaciji osoblja trgovine koje posvećuje vrijeme kroz razgovor i pružanje individualnog pristupa i posluživanja.

Osnovni je cilj ovakvog tipa trgovine da svojim dodatnim sadržajima pojača kvalitativnu percepciju brenda i osnaži emotivnu poveznicu s potrošačima.O Đurkinu:

 

 

Poduzeće ĐURKIN d.o.o. za projektiranje, građenje i trgovinu osnovano je 1.lipnja 1990. godine.

 

Od 1. siječnja 2003. godine poduzeće posluje u novoizgrađenome poslovnom prostoru, ukupne površine 2500 m² u Čakovcu, a danas zapošljava više od 90 djelatnika. U sklopu objekta je i moderno uređeni prodajni prostor u kojemu se nudi sve za centralno grijanje, plinske instalacije, hlađenje, ventilaciju, elektromaterijal, rasvjetu, sanitarije i keramiku, vodovodni materijal i materijal za kanalizaciju, profesionalni i hobi alati,  HTZ oprema i mali kućanski aparati.

 

U projektiranju i izvođenju termotehničkih instalacija, građevinskih radova, te plinoopskrbnih i vodoopskrbnih cjevovoda i kanalizacije, poduzeće ĐURKIN d.o.o. postalo je jednim od vodećih na ovome prostoru i šire.

Adresa i kontakt

Braće Graner  1, 40000 Čakovec

Tel.: +385 40 379 021, +385 40 379 022

Fax.: +385 40 379 033

E-mail: djurkin@ck.htnet.hr

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC