Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

LINNÉ rasvjetni stupovi

Dekorativni, praktični i energetski učinkoviti stupovi, čiji je proizvođač Valmont, predstavljaju budućnost javne rasvjete kombinirajući uštedu energije i dinamičnost. Izazov nije zamijeniti drveće, već usaditi nova rješenja koja odgovorno igraju aktivnu ulogu u očuvanju života. 

LINNÉ rasvjetni stup sastoji se od središnjeg željeznog jarbola i četiriju zglobnih krakova višestruke orijentacije s nagibima  koji dopuštaju veliku modularnost oblika i stvaranje odvojenih „nadstrešnica“ za biljni i životinjski svijet.

Rasvjetni stup dio je staništa i potom ga se prirodno oprema bogatstvom života, odnosno bioraznolikošću. Stup LINNÉ ne zamjenjuje drveće, ne oduzima površine ionako pretrpanog javnog prostora, već nadopunjuje postojeće jednostavnim rješenjima koja nisu destruktivna i laka su za održavanje. 

Osim što predstavlja rasvjetu koja donosi život u gradove ponovnim predstavljanjem faune i flore, odnosno, povezivanjem grada i njegove biosfere, LINNÉ promiče bioraznolikost, ne troši energiju i daje neposredan odgovor na trenutne probleme energetske i ekološke tranzicije.

Preporučene primjene su:

• ulice i gradske ceste
• centri gradova i pješačka zona
• stambene ulice
• trgovi, parkovi i vrtovi
• parkiralište


PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC