Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

ORRELLA – jedinstveni stup za osvjetljenje različitih područja

Suvremene prometnice, državne i gradske ceste, autoceste, parkovi, stadioni i individualna infrastruktura zahtijevaju nova rješenja i prilagodbe rasvjete i ugradnje stupova koji moraju odgovarati tehničkim i ekonomskim zahtjevima, ali i zadovoljiti estetske kriterije.

Rasvjetni stupovi često ostaju „nevidljivi“ zbog svojih neprivlačnih karakteristika, stoga tvrtka Valmont već desetljećima radi na tome da gradovima, općinama, arhitektima i projektantima rasvjete ponudi dizajn i konstrukciju stupa koja će imati privlačan izgled i neće unositi nesklad u okolni krajolik. Rasvjetni stup Orrella, zanimljivog i atraktivnog dizajna proizvođača Valmont, zadovoljava oba kriterija – tehničke i estetske karakteristike.

Rasvjetni stup Orrella izrađen je od PEFC certificirane klase, čvrstoće LG28h, zalijepljene laminirane građe i vrućeg pocinčanog čelika presvučenog prahom, a sama visina konstrukcije je 8 metara. Rasvjetni stup nalik je na drvo, a osvjetljenje se izvodi standardnim reflektorima instaliranim u ukrasnim elementima nalik na ptice koje sjede na granama.

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC