Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

Schneider Electric Innovation Summit World Tour 2020

Tvrtka Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, od listopada do kraja studenog je održao Innovation Summit World Tour 2020, veliku seriju virtualnih događanja širom svijeta u cilju otkrivanja najnovijih digitalnih rješenja za otporniju i održivu budućnost.

Innovation Summit održao se petu godinu za redom, a ovogodišnje izdanje prvo je koje se odvijalo online, a obuhvaćalo je deset regionalnih, interaktivnih događaja. Sudionici iz cijeloga svijeta imali su priliku saznati više o potencijalno ključnoj ulozi elektrifikacije, digitalizacije, inovacije, upravljanja energijom i industrijske automatizacije u stvaranju svijeta s nižom potrošnjom ugljika i ograničavanju klimatskih promjena na 1,5 °C.

U virtualnom uvodnom obraćanju, Jean-Pascal Tricoire, predsjednik i izvršni direktor Schneider Electrica, pozvao je prisutne na ubrzavanje digitalne transformacije kako bi se bolje pozicionirali nakon preokreta izazvanog klimatskom krizom i globalnom pandemijom koja je preplavila svijet 2020. godine.

Tijekom sumita, Schneider Electric je predstavio novi asortiman niskonaponskih razvodnih ploča PrismaSeT™ Active i novu generaciju prekidača ComPacT™, koji će biti pušteni u prodaju 2021. godine, a pružaju ključne informacije o riziku od požara i raspoloživosti električne energije u električnim sustavima u zgradarstvu. Povezivost PrismaSeT Active-a u oblaku omogućuje korisnicima kontinuirano praćenje raspodjele energije i primanje obavijesti u slučaju rizika gubitaka električne energije. Nova generacija ComPacT-a podiže dostupnost energije na sljedeću razinu velikim ergonomskim poboljšanjima, kao i connectivity-ready modularnom plug-and-play opremom koja proširuje njegove kapacitete naprednim mogućnostima povezivanja.

Inovativnu zelenu rasklopnu napravu SM AirSeT™, koja koristi genijalnu kombinaciju tehnologije zraka i vakuuma umjesto SF6, stakleničkog plina koji se obično nalazi u električnoj opremi korištenoj kod napajanja mreže i industrijskih električnih instalacija. Nova tehnologija onemogućuje stvaranje milijuna tona CO2 u energetskim mrežama. Njena opsežna IoT povezivost ujedno omogućuje iskorištavanje prednosti podataka i analitike za upravljanje mrežom i optimizaciju.

Novu kategoriju automatizacije EcoStruxure™ Automation Expert, prvi svjetski sustav industrijske automatizacije usmjeren na softver koji stvara poboljšanja tijekom cijelog operativnog životnog ciklusa.

Sudionici Summita mogli su posjetiti i virtualni Innovation Hub, gdje su u 3D-u mogli pobliže upoznati inovacije Schneider Electrica i njegovih tehnoloških partnera, te se uživo povezati sa Schneider Electric-ovim laboratorijima, izložbenim salonima i proizvodnim pogonima širom svijeta, razgovarati sa stručnjacima i vidjeti praktične demo snimke.

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC