Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

Signify CustomCreate - Izvrsna fleksibilnost i prilagodljivost

CustomCreate je pristupačan i prilagodljiv sustav koji omogućuje da promijenite i personalizirate izgled vaše trgovine.

Tradicionalni materijali na prodajnom mjestu stvar su prošlosti. Kako se ekološka svijest povećava, masovno tiskani promotivni materijali zamjenjuju se ekološki prihvatljivijima, kupci se vraćaju tradicionalnom kupovanju u trgovinama gdje mogu opipati i vidjeti proizvode, doživjeti kupnju. Sve više kupaca razmišlja o okolišu kod donošenja odluke o kupnji. Spremni su platiti veću cijenu za ono što kupuju, a pritom žele osjetiti da pridonose smanjenju efekta globalnog zatopljenja.

Signify transformira industriju rasvjete novom revolucionarnom tehnologijom koja vam omogućuje izradu svjetiljaka po mjeri. S 3D ispisom možete kreirati u potpunosti personaliziran dizajn što u proizvodnji rezultira značajnim uštedama energije, smanjenjem otpada iz proizvodnje, lakšim pakiranjem i bržom logistikom. 3D ispis utire put inovativnijim dizajnom složenijih oblika i boja. Oni su dostupni digitalno za proizvodnju na zahtjev i pohranjuju se kako bi se omogućila jednostavna izmjena i prilagodba. Štoviše, sve 3D otisnute svjetiljke mogu se reciklirati, što rezultira idealnim proizvodima za kružno gospodarstvo koje se temelji na dijeljenju, posudbi, ponovnom korištenju i reciklaži postojećih proizvoda i materijala što je dulje moguće kako bi se stvorila dodatna, duža vrijednost proizvoda.

Rasvjeta prodajnih prostora može se prilagoditi bojama i teksturama koje stvaraju jedinstven izgled. Kako se godišnja doba mijenjaju i vaš vizual će se mijenjati te stvarati privlačan dizajn prilagodljiv vašim potrebama.

Vrhunska kvaliteta svjetlosti zahvaljujući konceptu CustomCreate postaje jednostavan te isplativ način da oživite svoje maloprodajno okruženje.

Više na: https://www.signify.com/global/innovation/3d-printing
Video prezentacija: https://youtu.be/jK5uHgeyL7YPrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC