Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

Interact Pro - "Pametna rasvjeta za pametnija poduzeća"

Prvi multitasking, pametni sustav rasvjete i softver razvijen za mala i srednja poduzeća (SMEs).

Dizajniran za male i srednje velike poduzetnike s uredskim prostorima do 1.000 m2, odnosno do 10.000m2 u industrijskim prostorima, Interact Pro omogućuje istovremeno povezivanje i upravljanje do 200 svjetlosnih točaka. Softver Interact Pro povezan s Cloudom sadrži web portal, pristupnik, nadzornu ploču i aplikaciju putem kojih tvrtke mogu kontrolirati svoju rasvjetu.

Interact Pro je najprikladniji za urede, skladišta i garaže. Njegovi senzori pokreta prepoznaju je li netko prisutan, automatski povećavaju/smanjuju razinu svijetla ovisno o tome nalazi li se itko u prostoriji što rezultira optimiziranjem potrošnje energije i troškova. Senzori mogu automatski osjetiti razinu dnevnog svjetla i prilagoditi svjetlo u skladu s tim, čime se poboljšava energetska učinkovitost.

Podaci iz spojenog rasvjetnog sustava prikazuju se putem Interact Pro nadzorne ploče i aplikacije što omogućuje vlasnicima poduzeća donošenje odluka o upravljanju potrošnjom energije i ispunjenju njihovih ciljeva održivosti, pokazujući tako društvenu odgovornost poduzeća. Osim toga, Interact IoT platforma omogućuje push obavijesti i sigurnosna ažuriranja tako da se sustav automatski ažurira.

Interact Pro jedini je sustav koji može miješati svjetiljke i žarulje u povezani sustav s istom razinom karakteristika, kao što su mogućnost prigušivanja, grupiranje svjetlosnih izvora po prostorijama te planiranje rasporeda paljenja i gašenja svjetla.

Ukoliko to odobri vlasnik tvrtke, instalateri mogu obavljati dijagnostiku na daljinu, uključujući provjere ispravnosti putem nadzorne ploče. To im omogućava da lako identificiraju bilo koji problem sa sustavom rasvjete, izbjegavajući troškove izlaska na lokaciju klijenta.
Interact Pro dostupan je na globalnoj razini i može se dobiti isključivo putem Signify partnera.
PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC