Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

SMART [PRO] 2.0: Idealno rješenje za vanjske aplikacije

Novi Smart [PRO] 2.0 reflektori vizualno su atraktivni, sigurni, a njihova visoka kvaliteta omogućuje sigurno i učinkovito osvjetljavanje vanjskih područja kao i sportskih objekata. LED reflektor kombinacija je najnaprednije tehnologije na tržištu, kompaktnosti i jednostavnosti instalacije, a nudi izvrsne performanse rasvjete zahvaljujući osam različitih optičkih opcija: 2 simetrične, 2 asimetrične i 4 rotosimetrične optike.

Smart [PRO] 2.0 reflektori uklapaju se u različite aplikacije zahvaljujući kompaktnosti dizajna, fleksibilnosti i modularnosti. Kompaktan dizajn osigurava učinkovitu toplinsku disipaciju uz niske troškove održavanja. Uz talijanski dizajn, pažljivim odabirom komponenata i materijala osigurana je pouzdanost i trajnost. Reflektori se izrađuju u tri veličine (jedan, dva i četiri rasvjetna LED modula) i  mogu zamijeniti tradicionalne izvore od 250 do 1000 W HID, uz svjetlosni tok do 79.000 lm. Cijeli raspon dostupan je u tri temperature boje (3000 K, 4000 K i 5700 K) s mogućnošću izbora potrebnog CRI indeksa.

Smart [Pro] 2.0 isporučuje se sa sučeljima za regulaciju 1-10 V ili DALI koja omogućuju spajanje na sustav upravljanja rasvjetom. Novi Smart [PRO] 2.0 idealno je rješenje za razne vanjske aplikacije: zračne luke/hangare, cestovna raskrižja, skladišne prostore i parkirališta kao i za sportske objekte poput stadiona, nogometnih igrališta, terena za odbojku, tenis i košarku.

Link:https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/lighting/smart-pro-20-integrated-solution-for-professional-sport-plants-and-large-outdoor-areas

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC