Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

Schneider Electric program energetski učinkovitih sklopnika TeSys D Green

Novi sklopnici pospješuju radnu učinkovitost industrijskih postrojenja, udovoljavaju zahtjevima za održivošću te poboljšavaju pouzdanost automatizacije i upravljanja

  • Po potrošnji zavojnice najboljoj u svojoj klasi smanjuje troškove za energiju
  • Robusna konstrukcija povećava pouzdanost procesa
  • Sposobnost povezivanja putem  izravnog upravljanja PLC-om
  • Fleksibilnost kako bi zadovoljili sve zahtjeve i zamijenili standardne sklopnike
  • Lagan odabir, integracija i upravljanje

Schneider Electric, svjetski stručnjak za automatizaciju i upravljanje energijom, predstavio je program energetski učinkovitih sklopnika TeSys D Green™ za primjenu u nadzoru i upravljanju. Novi sklopnici  opremljeni su inovativnom elektroničkom zavojnicom za koju je potrebno do 80 % manje energije i koja stvara do 50 %  manje topline u ormariću u usporedbi s elektromehaničkim sklopnicima. Ta će svojstva pomoći velikim procesnim i proizvodnim pogonima u smanjenju iznosa računa za energiju te postizanju održivosti.

Pouzdanost

Sklopnici TeSys D Green pomoć su u radu procesa s učinkovitošću sukladnom SEMIF47 zbog zavojnice sa širokom trakom koja ima veći otpor na poremećaje napona u mreži. Ovaj proizvodni program karakterizira i konstrukcija bez nestabilnosti strujnog kruga, smanjena kontaktna volatilnost uslijed mehaničkog udara ili vibracije te pouzdano ponavljajuće aktiviranje, nevezano za promjene napona. Sklopnik TeSys D Green pomaže u snižavanju rasipanja i utroška energije cijelog ormarića kombiniranjem s novim elektroničkim relejem za preopterećenje TeSys LR9D kojim se smanjuje stvaranje topline.

Lako naručivanje i integracija

Za proizvođače strojeva (OEM) pojednostavljeno je naručivanje i upravljanje inventarom sa samo 4 referentna podatka o proizvodu koji obuhvaćaju napone upravljanja od 24 V do 500 V izmjenične ili istosmjerne struje. Nadalje, proizvodi TeSys D Green sukladni su s najnovijim priborom linije TeSys, dok standardne dimenzije i izvodima dodijeljene zadaće omogućavaju izravnu zamjenu ostalih standardnih sklopnika, bez obzira na njihova proizvođača. 

Program TeSys D Green nudi laku integraciju s arhitekturama rješenja za automatizaciju. Njegova kompaktna veličina zauzima manje prostora u strojevima i vrlo gusto napučenim ormarićima za elektro instalacije. Kako bi se pojednostavnila konstrukcija i smanjilo ožičenje i troškovi za materijal, produžni sklopnici nominalnog napona do 80 A omogućavaju izravno upravljanje PLC-om iz standardnih statičkih izlaza 24 V DC / 500 mA, bez potrebe za međusklopnim relejem. Sklopnici imaju i konektore za EverLink™ koji osiguravaju smanjeni gubitak topline.

Link na proizvod: https://www.schneider-electric.com/en/download/document/LVCATESDELEC-EN/
PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC