Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

Compact NSXm - novi član u obitelji prekidača Compact NSX

Prekidač Compact NSXm prikladan je za niskonaponske razvodne i razdjelne ploče, strojeve i upravljačke ploče. Radi se o 3-polnoj ili 4-polnoj jedinici s toplinskim (preopterećenje) i trenutačnim (kratki spoj) osjetnim elementima u svakom polu. Konstruirana tako da bude fleksibilna, jedinica nudi ugrađenu DIN vodilicu i mogućnost ugradnje na ploču, dok opcije koje se mogu ugraditi na terenu kao što su rotirajuće ručice, prepuštaju kupcima da lako konfiguriraju proizvod prema vlastitim specifičnim potrebama.  Dostupan je i velik izbor prethodno ožičenih dodatnih karakteristika kako bi se omogućila što bolja prilagodba potrebama.

Prekidači Compact NSXm imaju i tehnologiju za kompenzaciju puzanja EverLink™. Ova patentirana tehnologija osigurava trajnu vezu ublažavanjem popuštajućeg učinka kruženja topline ili vibracije. Osim toga, skraćuje vrijeme montaže i kabliranja te eliminira potrebu za kompresijskim stopicama. Tehnologija EverLink spremna je za korištenje sa svim vrstama kabela, uključujući i fleksibilne kabele.

Prekidač Compact NSXm dolazi u rasponu od 16 A do 160 A, s pet razina isklopne moći: 16, 25, 36, 50 i 70 kA pri 415 volti. To je proizvod iz programa Schneider Electric Green Premium koji jamči sukladnost s većinom najnovijih propisa o zaštiti okoliša.

Link na proizvod: https://www.schneider-electric.com/en/product-range-presentation/63429-compact-nsxm/

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC