Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

Unica in-wall Bluetooth prijemnik

·       unica ugradni, zidni, audio prijemnik može se spojiti s bilo kojim uređajem putem bluetootha ili audio-in priključka

·       ugradni prijemnik je kompaktan i diskretan te jednostavan za korištenje

·       moguće ga je instalirati u bilo koju prostoriju za bolji doživljaj zvuka

 

 

Schneider Electric, predvodnik digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, predstavio je ugradni Unica Bluetooth audio prijemnik. Jedinstven i kompaktan, ovaj audio prijemnik koji se ugrađuje u zid, namijenjen je rezidencijalnom segmentu. Moguće ga je povezati s većim brojem zvučnika različitih modela što omogućuje brzo i jednostavno korištenje razglasa u različite svrhe.

 

Jednostavno rješenje za kontrolu razglasa

Unica Bluetooth audio prijemnik veličine je standardne utičnice, stoga će se odlično uklopiti u svaki interijer. Instalacija uređaja tehnički nije zahtjevna te se uz korištenje osnovnih alata može relativno brzo obaviti.

Jednom kada se prijemnik instalira potrebno ga je povezati s drugim uređajem, bilo da je riječ o mobitelu, tabletu ili računalu, koji će producirati zvučni zapis. S prijemnikom se može spojiti bilo koji uređaj koji podržava bluetooth ili pak ima audio-in konekciju za spajanje putem kabela.

Na sučelju prijemnika nalazi se LED lampica koja signalizira kada je uređaj uključen. Kako ne bi dolazilo do zabune, osobito u zgradama koje imaju više ovakvih uređaja, svaki dolazi s vlastitim identifikacijskim brojem. Kontroliranjem toga broja izbjegava se mogućnost spajanja na pogrešan uređaj.

 

Primjena u prostorijama različite namjene

Unica Bluetooth audio prijemnik može se jednostavno ugraditi u zid bilo koje prostorije. Idealno je rješenje za hotelske sobe kako bi svaki gost mogao uživati u kvalitetnoj glazbi koju je odabrao s primjerice  mobilnog uređaja ili tableta. Osim što predstavlja idealno rješenje za hotele, ovaj prijemnik može se koristiti i u bolnicama, predavaonicama, poslovnim zgradama, trgovinama i kućanstvima. Osim za glazbenu reprodukciju, jednako kvalitetno poslužiti će i u svrhe razglasa.

Prijemnik se isporučuje u paketu sa zvučnicima ili odvojeno, dok je sam uređaj dostupan u više boja.

 

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC