Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb
Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo subotom

 

 
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.


Distribucija novosti

Više od rasvjete: rasvjetni sustavi

Rasvjetni sustavi tvrtke Philips pomažu ljudima da se osjećaju ugodno, korisno i sigurno. Ukrašava prostore i mijenja okoliš. Tradicionalno i LED osvjetljenje svjetske klase u kombinaciji s analognim i digitalnim upravljačkim sklopom  omogućuje vam da pružite svjetlosni doživljaj, u bilo kojem trenutku i gdje god to želite.

Povezane svjetiljke

Svjetiljke su jednoznačno prepoznate i besprijekorno su integrirane u IT mrežu zgrade ili grada te dijele informacije o svom statusu i radu.

Povezani prostori

Svaka svjetiljka opremljena je ugrađenim senzorima te tako postaje inteligentna točka koja dijeli informacije o zauzetosti, uzorcima aktivnosti, promjenama u temperaturi ili vlažnosti i razinama dnevne svjetlosti.

Povezani ljudi

Ljudima u osvijetljenim prostorima možete pružiti usluge temeljene na lokaciji i informacije u vezi s kontekstom putem mobilnih aplikacija.Povezana rasvjeta pruža vam kao kupcu bolji uvid, omogućuje vam vrhunski doživljaj, stvara personalizirana radna mjesta i dodaje dozu inteligencije ambijentu koji odgovara i prilagođava se željama i potrebama ljudi.Povezani softver

Sofisticiranim softverom za upravljanje rasvjetom rukovatelji prostora mogu nadzirati i upravljati rasvjetnim sustavom u stvarnom vremenu. Možete pohraniti, vizualizirati i analizirati povijesne informacije o radu osvjetljenja.

Povezan krajolik

Povezani sustavi rasvjete mogu se integrirati s drugim sustavima u zgradi ili gradu, stvarajući novu sinergiju i učinkovitost, čineći rasvjetu sastavnim dijelom nove digitalne ekologije

Izvor: Philips.hr

 

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC