Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.Distribucija novosti

GreenWarehouse system - savršen paket za skladišta

Instalacija i održavanje visokomontažnih industrijskih svjetiljaka u skladišnim prostorima podrazumijeva visoke troškove.

Zahvaljujući Philipsovom GreenWarehouse sustavu, jednostavnom i jedinstvenom rješenju, situacija se značajno promijenila. GreenWarehouse jednostavan je paket za zelena skladišta koji sadrži jedan od tri tipa LED svjetiljki s mogućnošću prigušivanja i bežičnog upravljanja. Radi se o sustavu koji je jednostavno programirati za rad po zonama te promijeniti program u bilo kojem trenutku. U zonama gdje nema pokreta intenzitet rasvjete se prigušuje, dok u zonama rada jača rasvjeta osigurava preglednost i sigurnost. Ovo fleksibilno rješenje pruža iznimnu efikasnost rasvjete u skladištu, štedeći energiju i novac.

Oblikovan prema Vašim potrebama

Ovaj sustav dostupan je u svim oblicima i veličinama. Pametni Philips GreenWarehouse system može se sastojati od 3 tipa svjetiljki: Philips GentleSpace za opću rasvjetu otvorenih prostora, Philips Maxos LED i Philips Pacific LED za redove polica uz bežični sustav upravljanja. Paket se može prilagoditi izgledu i veličini skladišta. Sustav je prilagođen za brzu implementaciju, bez obzira radi li se o novoj građevini ili o zamjeni rasvjete efikasnijim rješenjem.

PrintBookmark and Share

<< Return
// Za Coockie //Za MC