Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
 

Suvremena LED rasvjeta u novom skladišnom prostoru Lipaprometa

U srpnju 2012. poduzeće Lipapromet započelo je s proširenjem skladišnoga prostora na lokaciji Radnička cesta 220a u Zagrebu. Krajem godine završena je skladišna hala površine 900m² opremljena regalima visine 5,40m s ukupno 640 paletnih mjesta.

Vođeni idejom sve veće potrebe za energetskom uštedom u segmentu rasvjete u novome skladišnom prostoru upotrijebljene su najsuvremenije LED svjetiljke. Svjetiljka Philips GentleSpace LED vodeći je proizvod u segmentu industrijske rasvjete prikladne za postavljanje na velikim visinama. Philips GentleSpace LED prva je svjetiljka u svijetu koja predstavlja odgovarajuću zamjenu svjetiljkama opremljenim metalhalogenim izvorima svjetlosti. Svjetiljka je opremljena efikasnom optikom tzv. LEDGINE optikom koja je sastavljena od led dioda s precizno oblikovanim optičkim sustavom. Svjetiljka ima mogućnost trenutačnoga paljenja u punome intenzitetu svjetlosti, osobina kojom se ne mogu pohvaliti konvencionalne svjetiljke ove namjene s fluorescentnim i metalhalogenim izvorima svjetlosti. LED izvor svjetlosti daje kvalitetnu bijelu boju svjetlosti prikladnu za uporabu u unutarnjim prostorima s temperaturom boje svjetlosti od 4000K i uzvratom boje svjetlosti od Ra>75. Životni je vijek svjetiljke 75 000 radnih sati. Svjetiljka može biti opremljena LED modulima raspona snage od 108W do 292W s nekoliko vrsta optičkih sustava prikladnih za različite primjene.

Za rasvjetu skladišnoga prostora upotrijebljena je Philips GentleSpace LED svjetiljka snage 145W koja adekvatno zamjenjuje metalhalogenu svjetiljku snage 250W. LED svjetiljka jest radi dodatne uštede energije opremljena sustavom praćenja prisutnosti osoba u prostoru. Ukupna ostvarena ušteda energije iznosi 63 % uz znatno smanjenje godišnjih troškova održavanja svjetiljke .

PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC